Voor en door schippers
Categoriën
Sociale Media

Maritime Industry

Met de volgende editie van Maritime Industry om de hoek, is het tijd om de spotlights te richten op dit onmisbare event in de maritieme wereld. 28, 29 en 30 mei 2024 zal de beurs weer een bruisende ontmoetingsplaats zijn voor oude bekenden, maar ook nieuwkomers in de sector. Met een goed gevulde beursvloer belooft het een niet te missen editie te worden voor zowel exposanten als bezoekers. Dit komt mede door de drie themadagen, met elk hun eigen invulling. 

Op de eerste dag staat het delen van kennis centraal. Dinsdag 28 mei wordt het kennisprogramma georganiseerd, waarbij experts uit de industrie hun inzichten delen over verschillende interessante thema’s. Deze kennissessies zullen plaats vinden op Next Level (de bovenverdieping). Ook zullen er exposanten inspelen op de actuele thema’s. 

Woensdag 29 mei is gereserveerd voor het Career Event, een unieke kans voor zowel werkzoekenden als werkgevers. Voor werkzoekende is het gemakkelijk om in contact te komen met toonaangevende bedrijven en om mogelijkheden te verkennen voor stages en banen in de maritieme sector. Daarbij is het ook een unieke kans voor werkgevers om in gesprek te gaan met (young) professionals of andere die toe zijn aan een carrière switch. Het Career event wordt samen met de Scheepvaartkrant georganiseerd en is op 29 mei van 13:00-18:00 uur gratis te bezoeken op Next Level.

De laatste beursdag donderdag 30 mei wordt de focus verlegd naar het goede doel, met Mercy Ships als middelpunt. Mercy Ships begon met een droom; ziekenhuisschepen bemand met vrijwilligers die de armste landen van de wereld helpen door medische zorg te bieden. Door de jaren heen heeft Mercy Ships met een handvol schepen meer dan twee miljoen mensen in ontwikkelingslanden geholpen met medische operaties en ontwikkelingsprojecten. Mercy Ships zal tijdens de donderdag hun verhaal overdragen.

Gedurende de drie beursdagen is het innovatieplein op Next Level een hotspot met baanbrekende technologieën en innovaties die actueel zijn in de maritieme branche. Exposanten zullen de nieuwste producten en oplossingen presenteren die de efficiëntie verbeteren, de veiligheid vergroten en bijdragen aan een duurzame toekomst voor de sector. Het innovatieplein biedt een unieke gelegenheid voor zowel exposanten als bezoekers om nieuwe ervaringen op te doen en zich te laten inspireren door de toekomst van de scheepvaart. Of u nu op zoek bent naar nieuwe oplossingen voor uw bedrijf of gewoon nieuwsgierig bent naar de laatste ontwikkelingen, het innovatieplein op Next Level is zeker een bezoek waard tijdens Maritime Industry.

De beurs is niet alleen een plek voor zakelijke kansen, maar ook een forum voor kennisdeling, netwerken en inspiratie. Als exposant krijgt u de kans om uw bedrijf te profileren voor een breed publiek en om deel uit te maken van de toekomst van de maritieme industrie. Als bezoeker kunt u verwachten geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen, nieuwe connecties te maken en wellicht zelfs uw volgende carrièrestap te zetten.

Met een uitgebreid aanbod en de themadagen belooft de komende editie weer een bijzondere ervaring te worden. De voorbereidingen zijn in volle gang en de beursvloer raakt snel gevuld. Wacht niet te lang en neem contact met ons op via www.maritime-industry.nl als u ook wilt deelnemen.

Maritime Industry vindt plaats op dinsdag 28, woensdag 29 en donderdag 30 mei 2024 in Evenementenhal Gorinchem. De beurs is geopend van 13:00 tot 21:00 uur. Voor meer informatie; bezoek www.maritime-industry.nl. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen!

Tickets zijn gratis te bestellen via www.maritime-industry.nl met code EH1491